Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Λακουβες

Γειά σε όλους

Σας υποδεχόμαστε στο νεο ιστολογιό μας και εδω θα μπορείτε να αναφέρετε που βρίσκονται  λακούβες και γενικά προβλήματα στους δρόμους,στα πεζοδρόμια και όποια προβλήματα βλέπετε είτε γράφοντας μόνο είτε και μαζι με φωτογραφίες  μπάς και το δούν και κάποιοι αρμόδιοι και βοηθήσουμε την κατάσταση.

7 σχόλια:

  1. polles lakouves file.kali arxi kai prosoxi stis lakoyves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΩΣΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΝΟΡΜΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λακουβα που πιανει ολο το ρευμα προς Κορινθο υπαρχει στο τελειωμα των διυληστηριων στην παλια εθνικη προς Κορινθο.Η λακουβα ειναι τεραστια,δεν μπορεις να την αποφυγεις και,το χειροτερο,ειναι πανω στην κορυφη μιας δεξιας στροφης!Σημερα επεσα μεσα,ευτυχως πηγαινα σιγα,και το αμαξι απογειωθηκε και εφυγε απο την πορεια του.Ευτυχως δεν υπηρχε αλλος στο αντιθετο ρευμα γιατι εκει προσγειωθηκα!Εαν πεσει μηχανη σε αυτη τη λακουβα σιγουρα θα εχουμε δυστηχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κιλικιασ και τραλεων στα ανω πατησια γωνια εχει βουλιαξη η ασφαλτο θα γινει καποιο ατυχημα ειναι εξω απο συνεργειο αυτοκινητον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον παραδρομο της αττικης οδού στο ύψος που βρίσκεται περίπου στα 200μ πριν την έξοδο της Μαγούλας, υπάρχουν καθιζήσεις κατά μήκος του οδοστρώματος, μια από τις οποίες είναι αρκετά μεγάλη και πάρα πολύ επικίνδυνη. Εχει ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες να συμβαίνει το φαινόμενο και η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς από ότι φαίνεται. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να γίνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φρεατιο χωρις καπακι στον ΣΧΙΝΙΑ στο Κωπηλατοδρομιο ακριβως πριν το πρώτο σαμαρακι ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να αναφέρω σχεδόν όλο τον Δήμο Κηφισιάς-Εκάλης και Νέας Ερυθραίας; Μιας και είναι πάρα πολλές είναι ανούσιο να σας στείλω φωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή